Rólunk mondták

Mielőtt megkóstoltam volna a kókuszos müzlit, azt hittem, egy a sok közül, de nagyon kellemes meglepetés ért.

Ez volt a valaha kóstolt legfincsibb müzli, meglepően sok finom mag volt benne, arra gondoltam, ebből aztán nem spóroltak ki semmit!

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek

(Juhász Klaudia)

Nagyon ajánlom mindenkinek a termékeiket nagyon finom az összes müzli, rendszeres fogyasztók vagyunk. Feleségem kedvence a csokis az enyém pedig a kókuszos! 🙂 Bárkinek ajánlom a müzliket és a többi terméket!

(Kis Dániel)

Nagyon-nagyon szeretjük a GRANOLAND müzliket , tökéletes az ízek harmóniája .Mi leginkább joghurttal fogyasztjuk , de a granola önmagában is hihetetlen finom ! Nálunk a csúcs az áfonyás csokis , csak egy baj van , hogy nagyon hamar elfogy . Tehát , kérjük a következő adagot!

(Őrsi Anikó)

Annyira finom, hogy szinte hihetetlen, hogy még egészséges is!
Nekünk a csokis-vörös áfonyás a kedvencünk!

(Szulimán-Kovács Tímea)

Sosem voltunk müzlisek, a granolát nem is ismertük. 🙂 De ez valami egészen új! Nagyon finom és tápláló, reggelire tejjel, vagy délután csak úgy magában nasinak is nagyon finom! Köszönjük!

(Kósné Szabad Krisztina)

A mi kedvencünk a kókuszos müzli, nem túl édes, ropogós, könnyű, de laktató. Kefirrel a legfinomabb.

(Néder Zsófia)

Az unokáim kedvence Rita granolája. Édes és gyümölcsös – „meglepetés” gyümölcsdarabokkal – omlós, finom – a legjobb reggeli!

Évek óta vesszük, mindenkinek csak ajánlani tudom!

(Mindszenty Zsuzsanna)

4 gyerekes családunkban mindig is fontos volt az egészséges és tápláló étkezés. Rita válogatott és minőségi alapanyagokból készíti granoláját.

(Dr. Regőczi Tamás)

“Nem csak laktat, de isteni finom is! Ropogós magvak, finom csoki és egy kis áfonya – a kedvenceim!”

(Bodnár Dóra)